Peygamber Efendimizin Vasiyetidir !

PEYGAMBERİMİZ ( S.A.V. ) VASİYETİDİR…

MEDİNE-İ MÜNEVVERE’DEN GELEN BU VASİYETNAMEYİ OKUYUNUZ VE OKUTUNUZ.

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM…

Medine-i Münevvere de Türbe-i Şerif Hatibi Şeyh Ahmet Diyor ki; “ Vallahülazim bu vasiyetnamede zerre kadar yalan yoktur.”

Bir Cuma gecesi namazımı eda edip uyumaya yatmıştım. Harem-i Şerif tarafından “ Ya Şeyh Ahmet “ diye bana bir nida geldi. “ Lebbeyk Ya Resullallah “ deyip Peygamber Efendimiz ( S. A. V. ) in Şahsını gördüm…

Resullallah ( S. A. V. ) Efendimiz Şöyle Devam Etti:

“ Ya Şeyh Ahmet!… Allah-ü Teala huzurunda yüzüm kalmadı. Sana haber veriyorum ki geçen Cumadan bu Cumaya 16000 kişi öldü. İçlerinden bir tek Müslüman çıkmadı. Gelenlerin Amel defterleri kara ve sol elinde gördüm.

Ya Şeyh Ahmet… Evvela ana ve babalarına asi oldular ve Zekâtlarını men ettiler. Hacı olup haram yemeyi adet edindiler.

Ya Şeyh Ahmet… Benim Ümmetlerime haber eyle “ Yaptıkları günahlardan tövbe ve istiğfar etsinler namaz kılsınlar zekât vermesini adet edinsinler “

Ya Şeyh Ahmet… Benim Ümmetlerime haber eyle “ Kıyamet Alametleri zuhur ediyor. Hak Teala ‘ ya asi olmasınlar. Çok yakın bir zamanda 3 gece Güneş tutulacak. 3. Günden sonra mağripten doğup maşrıka batacak. Kuran-ı Kerim insanların gözüne gözükmeyecek. Ümmetime söyle günahlarına tövbe etsinler. Yakın bir zamanda İsa ( a.s ) ‘ın inmesi zuhur edecek.

Ya Şeyh Ahmet!… Ümmetlerime haber eyle “ Kudret kalemiyle her kim bu vasiyetnameyi bir köyden bir köye bir kazadan bir kazaya bir ilden bir ile bir devletten bir devlete gönderirse Huzur’u Mahşer de günahları affedilir. Hazret-i Muhammed Mustafa ( S.A.V. ) ‘ yı Şahsı ile görmüş olur. Kim vasiyetnameyi işitipte yazmasa bir köye yada başka bir yere göndermese yüzü kara ola. “ Türbe-i Şerif’in Hatibi Şeyh Ahmet 3 defa yemin edip “ Vallahülazim bu vasiyetnamede yanlış bilgi verirsem bu dünyadan öbür dünya ya imansız gideyim” dedi.

Not: Bu Yazıyı Her Müslüman’ın Okuması İçin Elinizden Geleni Yapınız.

Bir Cuma günü Kuran Okurken S.A. uykuya dalar ve rüyasında Peygamber Efendimiz onun karşısındadır ve ona şunları söyler; bir hafta içinde 7000 İnsanın öleceğini ama hiç birinin de gerçek bir Müslüman olmayacağını son zamanlarda pek çok İnsanın Allah’ın İstediği düzgün ve dürüst işler yapmadığını bu zamanların kötü zamanlar olduğunu bu zamanda evli kadın ve erkeklerin eşlerine sadık kalmadıklarını genç kızların erkekler gibi her yere girip-çıkıp gezer olduklarını edepli giyinmediklerini tüm gençlerin velilerine diğer insanlara saygı göstermediklerini zenginlerin fakirlerle ilgilenmediklerini oysaMahşer gününün yaklaştığını kısa bir zaman sonra gökte sadece bir yıldız kalacağını ve dua kapılarının kapanacağını Kuran-ı Kerimde ki yazıların silinerek okunamaz hale geleceğini Güneşin Dünya ya çok yaklaşarak tersten doğup batacağını…

Peygamber Efendimiz ayrıca şunları da ekledi “ Her kim bunu okurken yanında başkaları varsa onlarında duyabileceği şekilde açıktan okusun bunu yapan kişiye cennette bir yer ayrılır. Her kim bu mesaja inanmayacak olursa ona da cehennemden bir yer ayrılır. Bir dilek sahibi bu mesajı kopyalayıp başka insanlara dağıttığında dileği yerine gelir.

 

“ Rüyayı anlatan S.A. bunların doğru olduğuna inandırmak için şu yemini etmiş: “ Bunlar doğru değilse gerçek bir Müslüman gibi ölmeyeyim!”

 

Peygamber Efendimiz yukarıdaki durum tespitten sonra aşağıdaki tavsiyelerde bulunur. Günde beş defa Namaz kılın Oruç tutun hırsızlık yapmayın fakirlere yardım edin

İslami makaleler